_MG_7356

Bílé zástěrkové šaty do života

Šaty nosím moc ráda a úplně nejradši ty bílé. Že dlouho bílé nezůstanou, to je vám asi jasné. Známe to všechny. Vaření, úklid, divočení na hřišti a kupodivu ani společné stolování s Cipískem šatům na neposkvrněnosti nepřidá.

Krutá realita.

Když jsme se tedy pustily do vymýšlení nové zástěrky, šlo mi o to, aby se krása potkala s praktičností. A myslím, že se nám to povedlo.

Tímto bych vám ráda představila naše nové Bju zástěrkové šaty, verzi 2018. V kuchyni super odolná zástěrka, v které se budete cítit jako prudce elegantní prvorepubliková kuchařka. Na rozdíl od ní my už ale víme, že v kuchyni není nutné trávit hodiny denně, takže vyměňte vařečku za sukni, kraťasy nebo oblíbené kalhoty, kecky na nohy a vyražte v nich ven. Slibuju, že vám to bude strašně slušet a nebudete je chtít sundat.

Když už k tomu ale dojde, praní se nemusíte bát. Při výrobě jsme použily 100% bavlnu, kterou můžete prát v pračce na 60°C. Hotové šaty jsem podrobila opravdu důkladné zátěžové zkoušce – proběhla rajčatová omáčka, hlína, tráva v místním parku i omatlání Haiti Ajalou (čokoláda!). Všechno to ustály na výbornou.

Zástěrkové šaty mi pomohla navrhnout Karolína Karpíšková (NARNISH) a šití se ujala moje teta Olinka z Brandýsa nad Labem. Práce na nich nás moc bavila a mám intenzivní pocit, že je to vidět. Přeju vám, ať slouží a sluší!

P.S. šaty budou v prodeji od 12.10.2018

_MG_7299

_MG_7345

_MG_7326

_MG_7240 2

IMG_5050

_MG_7333

_MG_7320

IMG_5072

_MG_7352

Foto: Aneta Vrkotová a Kubo Krížo

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *